LOCALIZARE Jaz Aquaviva  este localizat la 28,7 km de Golful Soma. Aeroportul international Hurghada se afla la 28 km. Complexul este situat la 4 km de plaja.

FACILITATI
Oaspetii se pot simti supli si frumosi cu ajutorul centrului spa Mivida, care ofera tratamente revigorante si revitalizante, masaje, sauna, baie de aburi, programe de relaxare si servicii de infrumusetare, la un cost suplimentar.

La Jaz Aquaviva, oaspetii se pot bucura de sporturi nautice folosind facilitatile comune disponibile la Madinet Makadi: snorkeling, windsurfing, scufundari pentru a explora recifele de corali vibrante din Marea Rosie, precum si calarie, toate la un cost suplimentar. Ca alternativa, oaspetii pot juca tenis, la o taxa suplimentara. Cei mici isi pot petrece timpul la clubul pentru copii cu loc de joaca, unde vor fi supravegheati.

CAMERECamerele au aer conditionat si balcon spatios sau terasa. Fiecare include TV cu ecran plat si zona de relaxare. Pentru utilizarea produselor din minibar se percepe un cost suplimentar. Camera ofera facilitati de ceai/cafea si seif. Baia privata este dotata cu uscator de par.

Queen superioara cu vedere la gradina
Queen Deluxe cu vedere la gradina
Twin Deluxe cu vedere la gradina
Queen superioara cu vedere la piscina
Twin superioara cu vedere la piscina
Queen Deluxe cu vedere la piscina
Familie Queen cu vedere la piscina
Family Twin cu vedere la piscina
Queen  family - acces direct la piscina
Twin de family- acces direct la piscina
Suita

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Jaz Aquaviva, Hurghada, Egipt