Această proprietate de 3 stele se află în Magaluf (Mallorca) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 78 camere. În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Hsm Sandalo Beach sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Hsm Sandalo Beach oaspeții pot servi masa à la carte. Hsm Sandalo Beach are o sală special amenajată pentru servirea micului dejun. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Hsm Sandalo Beach are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Hsm Sandalo Beach are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 17 km.

Cele mai apropiate atracții de Hsm Sandalo Beach sunt: BCM Magaluf - 600 m, Katmandu Park - 600 m, Twisted Water Park - 800 m.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre HSM Sandalo Beach (Ex Sunset Beach), Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta