Hotelul Family Village Beach este un hotel all-inclusive de 4 stele, unde  atmosfera prietenoasa si relaxata asteapta oaspetii de toate varstele.

Locatie

Hotelul Family Village Beach este situat pe insula Kos, la 6 km de complexul plin de viata Kardamena, la care se poate ajunge in 10 minute cu autobuzul local, taxi sau 30 de minute pe jos.

Distante

OraSul Kardamena: 5 km
Aeroportul din Kos: 11 km
Portul Kos: 32 km
Plaja: 200m
Statie de autobuz: 50m de recepTie, In faTa Clubului Mini

Descriere

Hotelul Family Village Beach este un hotel cu o priveliste superba, linistita, pe plaja, in statiunea Kardamena din Kos,localizata la poalele muntelui Dikeos, dar la doar 5 minute de mers pe jos de plaja cu pietris. O adevarata oaza de mare, unde va puteti relaxa cu adevarat! Oaspetii care stau la Family Village Beach Hotel au, de asemenea, posibilitatea de a folosi facilitatile si programul all-inclusive al hotelului Mitsis Ramira Beach, situat in orasul Kos, far nici un cost suplimentar.

CAZARE

Toate cele 219 de camere sunt de 7 tipuri diferite - construite foarte atent in stil Bungalow, asezate in jurul cladirii principale si majoritatea au vedere panoramica pe terasa sau balcon. Foarte spatioase si curate, pot gazdui oaspeti cu un puternic simt al esteticului.

All inclusive:
RESTAURANTE & BARURI
Hotelul Family Village Beach ofera mancaruri cu arome din intreaga lume. Bucatarie mediteranean delicioasa, ce bauturi, gustari si mese principale sunt oferite pe tot parcursul zilei, fara nici un cost suplimentar. Oferta all-inclusive include pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), plus gustari, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice si racoritoare, bauturi calde si reci.
Website: https://www.mitsishotels.com/en/hotels/family-village

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KOS 2024 (luni) Bucuresti - Kos; Taxele de aeroport; Avion KOS - OTOPENI 2024 (luni) Kos - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mitsis Family Village Beach Hotel, Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta