Ziua 1
Plecare ora 05:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Budapesta. Sosire in Budapesta. Tur de oras panoramic in care putem admira (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Optional Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva (include: vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica), pret 50 euro/ pers. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 2
Mic dejun. Plecam catre Austria. Sosim la Viena unde vom efectua Tur de oras panoramic in care putem admira (din autocar): Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). In centru plimbare pietonala in care vom parcurge traseul : Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Ne continuam traseul si vom face oprire pentru a admira peisajul oferit de lacul Mondsee. Continuam drumul si ne indreptam catre Piata de Craciun din Salzburg. Targurile de Craciun  din Salzburg sunt renumite in intreaga Europa, avand o traditie de peste 500 de ani. Cel mai mare targ de Craciun este in Domplatz, chiar langa Domul din Salzburg. Cazare Hotel in zona Salzburg.

Ziua 3
Mic dejun. Ne indreptam catre Germania, unde vom vizita Centrul Vechi al orasului Munchen, capitala landului Bavaria. Vizita noastra va incepe in Piata Marienplatz .Ne vom plimba in jurul pietei pentru a putea admira Noua Primarie, construita spre sfarsitul secolului al XIX-lea, in stil gotic, in al carei turn functioneaza un ceas uimitor cu figurine care prezinta scene medievale la anumite intervale de timp, Primaria Veche - gazduieste in prezent muzeul jucariilor, Frauenkirche numita si Catedrala din Munchen
Pentru cei curiosi, putem intra pentru a arunca o privire sau pentru a servi bucate traditionale in cea mai renumita berarie HOFBRAUHAUS. Hanul a fost construit initial in 1598 de catre ducele bavarez Maximilian I, ca extensie a fabricii de bere Hofbrau, dar pentru bere alba, obtinuta din grau.
De asemenea, ne vom vom aventura pe strada pietonala Kaufinger una dintre arterele cele mai populate de turisti. Vom bifa pe lista vizitelor noastre cele 2 porti de intrare in orasul istoric: Poarta Isar si Poarta Karl. Cazare Hotel in zona in Munchen.


Ziua 4
Mic dejun. Timp liber sau Excursie optionala la Nurnberg si Rothenburg ob der Tauber pret 50 euro / pers in cadrul careia vom vizita unul dintre cele mai mari orase ale Bavariei, asezat de o parte si de alta a raului Pegnitz, Nurnberg. Intr-un tur pietonal vom descoperi: St. Lorenzkirche, Hauptmarkt - piata centrala a orasului - Piata de Craciun, Schoner Brunnen - Fantana Frumoasa situata langa Primarie, Frauenkirche, Biserica St. Sebaldus aflata la poalele Castelul Imperial.
Excursia continua in Rothenburg ob der Tauber, supranumit si Orasul Craciunului sau locul in care Craciunul este sarbatorit in fiecare zi. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi va deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Turul pietonal va fi urmat de o vizita la Muzeul Craciunului unde vom afla istoria Craciunului din cele mai vechi timpuri pana in secolul al XX-lea, dar si la Magazinul Craciunului, de unde veti putea achizitiona produse de Craciun, toate realizate in stil autentic german. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare Hotel in zona in Munchen.


Ziua 5
Mic dejun. Plecare catre Linz unde vizitam Piata de Craciun Hauptplatz, se gaseste in centrul orasului, este una dintre cele mai mari ca suprafata din Europa si pastreaza o atmosfera de epoca baroca. Continuam traseul si o data ajunsi la Viena ne bucuram de timp liber si de atmosfera de sarbatoare din pietele centrale: Piata Primariei, Piata Maria Tereza unde ne vom pierde printre casutele cu dulciuri, aromele de vin fiert, carnati si alte produse traditionale. Cazare Hotel in zona in Viena.

Ziua 6
Mic dejun. Ne indreptam spre Budapesta, nu inainte de a face oprire la Parndorf Outlet pentru shopping. Odata ajunsi in Budapesta, vom efectua o scurta vizita in Piata Vorosmarty - unde se organizeaza cel mai frumos targ de Craciun al orasului. Seara optional, participam la cina festiva la CRAMA BORKATAKOMBA (program folcloric, masa festiva - meniuri specific artei culinare maghiare, bautura, muzica lautareasca) pret 50 euro / pers.  Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 7
Mic dejun, Vom pleca spre Bucuresti unde vom sosi in functie de trafic si formalitatile vamale.


Pentru plata la agentie a 3 excursii optionale se obtine o reducere de 10% din tariful acestora!

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat;
 - cazare 6 nopti Hotel 3* in zona Budapesta/ Salzburg/ Munchen/ Viena + mic dejun;
 - ghid de turism atestat;
 - vizitarea Pietelor de Craciun Budapesta - Salzburg - Munchen - Linz - Viena;
 - oprire la Centrul Comercial Parndorf Outlet pentru cumparaturi.

Pretul nu include: 
 - cheltuieli personale;
 - asigurari (storno, medicala);
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - intrarile la obiectivele turistice;
 - taxa de oras acolo unde se solicita,
 - excursiile optionale: - Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva - 50 euro/pers
                                       - Piata de Craciun Nurnberg si Rothenburg ob der Tauber - 50 euro/pers
                                       - Crama BORKATAKOMBA - 50 euro/pers

Termeni de plata: Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking.  Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 105 euro/pers. 

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita tariful de 180 euro.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita tariful de 295 euro, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: 
Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Grup minim: 25 persoane.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul  efectuarii  transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.
 
Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Pitesti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 25 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Munchen
Transport Autocar Munchen - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 7 ZILE PIETE DE CRACIUN MUNCHEN - SALZBURG - ROTHENBURG, Toate locatiile, Ungaria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta