Ziua 1
Bacau - Cernavoda - Constanta - Eforie Nord (450 km) Intalnire la ora 05:45 pentru plecare din Bacau, parcare Stadion Municipal, spre Cernavoda - unde vom vedea minunata creatie a lui Anghel Saligny, podul de peste Dunare, denumit initial Podul Regelui Carol I si dat in functiune in anul 1895. Sosim in Constanta - cetatea Tomisului - oras intemeiat in urma cu 2500 de ani de negustori greci veniti din Millet, atrasi de adapostul oferit de golful si peninsula formate pe tarmul Marii Negre, precum si de schimbul foarte bun de produse facut cu capeteniile populatiei locale, getii. Tur de oras: incepem vizitarea Tomisului cu faleza de la Marea Neagra si Cazino Constanta - emblema orasului - care vegheaza tarmul marii de peste 130 de ani. Dupa pauza de masa din Portul Turistic Tomis, continuam explorarea orasului: Piata Ovidiu cu statuia celebrului poet latin exilat, Moscheea Carol I, Geamia Hunchiar - cel mai vechi lacas de cult musulman din oras, Catedrala Sfintii Petru si Pavel si Biserica Armeneasca Sfanta Maria. Timp liber la dispozitia turistilor. Optional, croaziera pe mare cu imbarcare din portul turistic Tomis. Spre seara ne deplasam spre Eforie Nord. Cazare la Hotel Cupidon 2*+ in Eforie Nord.

Ziua 2
Eforie Nord - Balchik - Cap Kaliakra (250 km) Mic dejun. Ne deplasam spre Balcic, unde vizitam Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivele turistice cele mai renumite din oras. Domeniul regal a fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidentiale, o capela, constructii din piatra aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare - unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint cretan. Calatorim spre Cap Kaliakra, o spectaculoasa peninsula in Marea Neagra, locul unde apele marii se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Dupa-amiaza revenim in frumoasa noastra statiune. Cazare la Hotel Cupidon 2*+ in Eforie Nord.

Ziua 3
Eforie Nord - plaja si relaxare Zi dedicata pentru plaja si relaxare. Cazare hotel Cupidon Eforie Nord.

Ziua 4
Eforie Nord - Adamclisi - Pestera Sf. Andrei - Dervent (260 km) Mic dejun. Pornim spre satucul Adamclisi pentru a vedea monumentul Tropaeum Traiani, ridicat in cinstea Imparatului Traian cu ocazia victoriei asupra dacilor din anul 102 d. Hr. - un monument similar gasim la Roma - celebra Columna a lui Traian. Continuam cu Pestera Sf. Andrei, asa cum este cunoscuta Manastirea Sf. Andrei, cel care a crestinat poporul roman, protectorul Dobrogei si al intregii tari. Ne inchinam la prima biserica crestina de pe teritoriul Romaniei, apoi drumul nostru ne poarta catre Manastirea Dervent, un loc incarcat de spiritualitate si legenda. Aici vom afla povestea cavalerului crestin si a prieteniei sale cu un dervis musulman, legenda care demonstreaza ca din totdeauna Dobrogea a fost un spatiu in care diversele religii si culturi nu numai ca au coexistat, dar iata ca s-au si ingemanat. Revenim in Eforie Nord unde avem timp liber la dispozitie.

Ziua 5
Eforie Nord - Bacau Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja. La orele 12 parasim hotelul si plecam spre casa. Sosire seara in functie de trafic.


50 LEI reducere pentru plata integrala pana la 09.06.2022

Pret: 700 LEI / 650 LEI tarif non-refundable
Supliment camera single: 180 LEI

IMBARCARE DIN Bacau
Grup minim: 40 pers.

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- Vizitarea obiectivelor turistice conform program
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Cupidon Eforie Nord
- Ghid-insotitor din partea agentiei
- Vizite: Constanta, Adamclisi, Balchik, Cap Kaliakra

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Intrarile la obiectivele turistice
- Alte servicii decat cele mentionate in program
- Pachet 4 cine: 200 LeiI/pers.

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inainte plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF NON-REFUNDABLE

TERMENE DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (09.06.2022).

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (09.06.2022);
- 100% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei (09.06.2022).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bacau - Eforie Nord
Transport Autocar Eforie Nord - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre Circuit cu sejur la Marea Neagra (5 zile), Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta