Ziua 1
BACAU - ORADEA (510 KM) Parasim Bacaul si ne indreptam spre Oradea pentru a explora comorile acestui oras renumit pentru stilul sau Art Nouveau, unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei. Incepem turul cu Piata Unirii - inima istorica a orasului, Turnul Primariei, Sinagoga Zion si Catedrala Romano-Catolica. Piata Unirii este locul unde s-au concretizat viziunile multor maestri arhitecti, pictori si constructori care, fara a fi recunoscuti ca genii universale, au lasat daruri de nepretuit pe aceste meleaguri. Marca timpului este cel mai solid argument in recunoasterea maiestriei care infrumuseteaza fostul Oras Nou, actualmente Piata Unirii. Patrimoniul arhitectural al zonei Piatei Unirii este valoros si divers, cuprinzand o gama variata de stiluri arhitecturale (baroc, clasicist, eclectic, istorizant, secesionist, modernist), configurari spatiale si accente diferite in ceea ce priveste regimurile de inaltime. Ne relaxam pe Strada Republicii. Cazare in Oradea.

Ziua 2
ORADEA - KOSICE - ZAKOPANE (450 KM) Dupa micul dejun ne deplasam spre Kosice, al doilea oras ca marime din Slovacia, care incanta prin arhitectura sa gotica, pietonalul din centrul vechi, plin de pub-uri, cafenele, taverne si magazine. Vizitam Catedrala Sfanta Elisabeta, Piata Centrala, una dintre cele mai frumoase din Europa Centrala, bine conservata, unde regasim cladiri aflate in patrimoniul slovac construite in stil gotic, renascentist, baroc dar si art nouveau Catedrala Sfanta Elisabeta este cea mai mare catedrala din Slovacia, iar in acelasi timp, cea mai estica catedrala gotica din Europa. A fost inaltata incepand cu 1378, timp de 130 de ani, pe locul unde exista o alta biserica purtand acelasi hram. Iar din stilul arhitectural gotic nu puteau lipsi celebrele garguiele, acele ornamente infatisand animale fantastice, uneori cu aspect infricosator din cauza aripilor, a ciocurilor si a ghearelor. Ele insa nu au doar rol decorativ, sunt folosite la scurgerea apei de pe acoperis, fiind situate la capetele jgheaburilor. Orasul Kosice a fost numit Capitala Culturala Europeana in 2013. Calatorim spre cea mai cunoscuta statiune din Muntii Tatra, Zakopane. Orasul are un stil special, numit chiar stil Zakopane, fiind alcatuit din multe cladiri traditionale din lemn, construite de gorali, populatie pastorala de origine valaha al caror dialect polonez cuprinde multe cuvinte asemanatoare limbii romane. Cazare in Zakopane.

Ziua 3
ZAKOPANE - SPORTURI DE IARNA Ne bucuram de frumoasa statiune si de sporturile de iarna. Cazare in Zakopane.

Ziua 4
ZAKOPANE - SPORTURI DE IARNA Ne bucuram de frumoasa statiune si de sporturile de iarna. Cazare in Zakopane.

Ziua 5
ZAKOPANE - SPORTURI DE IARNA Ne bucuram de frumoasa statiune si de sporturile de iarna. Cazare in Zakopane.

Ziua 6
CRACOVIA (OPTIONAL) Timp liber la dispozitia turistilor sau, optional, excursie optionala Cracovia (30 Euro/pers.). Considerata de multi inima Poloniei, fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Turul metropolei Cracovia, Orasul Regal de pe Vistula ce se mandreste cu cea mai mare piata medievala din Europa - Rynek Glowny - aflata pe lista patrimoniului cultural UNESCO din anul 1978, cu celebrele magazine de blanuri si chihlimbar. Ne deplasam cu autocarul catre Orasul Vechi (tur pietonal): Piata Rynek Glowny, Biserica Sf. Maria, o constructie gotica cu doua turnuri ce detine unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa (altarul medieval sculptat de Veit Stoss - cea mai mare sculptura gotica din lume iar tavanul inalt este pictat intr-o nuanta unica de albastru - echivalentul polonez al albastrului de Voronet - cu stele aurii, iar pereii sunt pastelati ca intr-o pictura baroca), Biserica Sf. Barbara, Hala de Tesaturi, Turnul Primariei, eleganta strada Florianska, fortul Barbacan - o frumoasa constructie ce dateaza din secolul al XV-lea si este astazi unul din simbolurile orasului, Poarta St. Florian, monumentul Grunwald. Prin pietonala Grodzka, ajungem pe dealul regal Wavel, unde se afla Castelul Wawel (peretii sai, din secolul XIV, adapostesc o larga varietate de obiecte de arta, de la gotice la renascentiste, la baroce, clasice si moderne. Este locul de inmormantare al mai tuturor persoanelor regale din Polonia, cat si a multor eroi, 2 poeti, 4 sfinti si un episcop) si Categrala Wawelska, sanctuarul national al Poloniei, fost loc de incoronare al monarhilor Poloniei. Alaturi de fortareata Barbakan si poarta Floriana, putem admira si trei turnuri: la Est, Baszta Pasamonikow (tunul ceaprazarilor), la mijloc, Baszta Stolarzy (turnul tamplarilor) si la Vest Baszta Ciesielska (turnul dulgherilor). Spre seara revenim la Zakopane. Cazare in Zakopane.

Ziua 7
ZAKOPANE - BORSA (670 KM) Parasim statiunea Zakopane si ne indreptam spre Maramures, unde vizitam Manastirea Barsana, dupa care ne indreptam catre statiunea Borsa pentru ultima cazare. Turistii vor avea timp liber la dispozitie. Cazare in Borsa.

Ziua 8
BORSA - BACAU (300 KM) Turistii vor avea timp liber pentru vizite pe cont propriu sau pentru a practica sporturi de iarna. In jurul orei de pranz, ne vom indrepta catre Bacau, sosirea fiind prevazuta pentru cursul serii.


50 EURO reducere pentru plata integrala pana la 15.01.2024

Pret: 479 EURO
Supliment camera single: 130 EURO

Transport autocar. IMBARCARE din Bacau

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*
- Ghid-insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)
- Asigurare medicala si storno

EXCURSII OPTIONALE
- Cracovia: 30 Euro/pers.

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF EARLY BOOKING

TERMEN DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bacau - Oradea
Transport Autocar Borsa - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre ZAKOPANE circuit & sporturi de iarna, 8 zile, Toate locatiile, Polonia

Verifica tarife si disponibilitate

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
verifica
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Solicita oferta