Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night, fara masa, include un pahar de sampanie - 25 euro/pers. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 2
Mic dejun. Traversam Austria. Sosire Nurnberg Germania. Vom efectua o plimbare pietonala in centrul istoric in care vom avea ocazia sa vedem Fantana Frumoasa (Schoner Brunnen, a fost construita in secolul al XIV-lea, fiind situata in piata centrala din Nurnberg) si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche (vedere exterioara). Cazare Hotel in zona Nurnberg.

Ziua 3
Mic dejun. Plecare catre Paris cu oprire in orasul Metz (in secolul al VI-lea acesta a fost resedinta regilor merovingieni, mai tarziu devenind un oras imperial liber). Urmatoarea oprire va fi in Reims, unde vizitam Catedrala gotica (sec. XIII), loc de incoronare a numerosi monarhi francezi de-a lungul vremii. Cazare Hotel in zona Paris.

Ziua 4
Mic dejun. Plecare de la hotel ora 9.00. Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor. Oprire in Cartierul Montmartre la Basilica Sacre Coeur si Place du Tertre - Piata Pictorilor faimoasa in randul artistilor, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali. Optional Croaziera pe Sena si Tur Paris by night + Turn Montparnasse - 60 euro/pers (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift, urcare in Turnul Montparnasse, cu vedere panoramica asupra orasului Paris: Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare Hotel in zona Paris.    

Ziua 5
Mic dejun. Timp liber in Paris. Deplasare cu mijlocul de transport in comun. Putem vizita Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber pentru shopping. Cazare Hotel in zona Paris.     

Ziua 6
Mic dejun. Vizitam Gradinile si Palatul de la Versailles, simboluri veritabile ale Frantei. Palatul este fosta resedinta a regilor Frantei, ce si-a pastrat statutul important pana in zilele noastre cand a devenit unul dintre cele mai mari muzee de istorie din Franta. In acest castel, in Galeria Oglinzilor, a fost semnat Tratatul de la Versailles.  Cazare Hotel in zona Archamps/Annemasse.

Ziua 7
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Geneva si Chamonix din Alpii Francezi (50 euro/pers), nu include urcare telecabina - aproximativ 80 euro/pers. In cazul in care vremea ne va permite vom urca cu cea mai moderna telecabina din Europa catre statia Aiguille du Midi (3.842 m) de pe Mont Blanc (Atentie! pentru turistii care vor urca cu telecabina, imbracamintea trebuie sa fie una de iarna, adecvata altitudinii). Vom avea parte de peisaje de vis in care putem admira, in departare, printre norii albi care plutesc pe cer, piscuri si mai inalte: Dome du Gouter (4304 m), Refuge Vallot (4362 m), Maudit (4365 m), Mont Blanc du Tacul (4248 m) si bineinteles semetul Mont Blanc (4810 m). Plecam ulterior catre Geneva unde ne vom bucura de un tur pietonal si vom admira: Catedrala St Pierre, Primaria, Jet d eau marea fantana arteziana - simbol al Genevei si sediul O.N.U, Maison Tavel. Cazare Hotel in zona Archamps/Annemasse.

Ziua 8
Mic dejun. Plecare spre Tasch pentru a intra in cea mai exclusivista statiune turistica a Elvetiei - ZERMATT. Intrare in statiune cu naveta feroviara (aproximativ 15 euro/pers). Odata ajunsi aici putem optional timp liber ZERMATT sau urcare cu tren la 3100 m (aproximativ 130 euro/pers), pe varful Gornergrat, cu trenul cu cremalieara. Parasim Zermatt pentru a ne indrepta spre Italia, prin pasul Simplon la 2005 m altitudine, admirand una dintre cele mai frumoase panorame alpine. Scurta oprire in Stresa - perla Lacului Maggiore. Cazare Hotel in zona Genova/Savona.

Ziua 9
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau Excursie optionala pe Coasta de Azur (tarif 60 euro/pers) in care vom petrece o frumoasa zi in principatul Monaco - Nice - San Remo. Admiram din autocar Palatul Priciar, Portul si faimosul Casino. Ne vom indrepta catre Nice, bijuteria Rivierei Franceze, unde vom face o scurta oprire. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. Retur catre Savona cu trecere prin San Remo, renumita statiune. Cazare Hotel in zona Genova/Savona.

Ziua 10
Mic dejun. Plecare catre Milano tur pietonal - castel Sforzesco, Domul, Galeriile Vittorio Emanuelle. Oprire in Sirmione (statiune situata la poalele Muntilor Alpi, in partea cea mai joasa a Lacul Garda). Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 11
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Venetia (60 euro/pers), include transport autocar + vaporetto + croaziera Murano - Burano si retur. Nu este inclusa taxa turistica ce va fi achitata la sosirea in Venetia (aproximativ 10 euro/pers). Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 12
Mic dejun. Plecam spre Postojna (Slovenia) pentru a vizita cea mai mare pestera a Europei, aflata pe lista Unesco, impresioanta prin galeriile sale. Ne indreptam spre Budapesta pe langa lacul Balaton, cel mai mare lac termal al Europei. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 13
Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.


Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat; 
 - 12 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional);
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - asigurarea medicala + storno; 
 - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - taxa de oras acolo unde se solicita;
 - taxa turistica Venetia - aproximativ 10 euro/pers;
 - bilet naveta feroviara Zermatt - aproximativ 15 euro/pers, bilet tren cu cremaliera Vf. Gornergrat - aproximativ 130 euro/pers; 
 - excursiile optionale:
- Croaziera pe Dunare BY NIGHT- 25 euro/pers;
- Excursie Coasta de Azur - 60 euro/pers;
- Excursie optionala Geneva - Chamonix - 50 euro/pers (nu include urcare telecabina - aproximativ 80 euro/pers);
- Croaziera pe Sena si Tur Paris by night + Turn Montparnasse - 60 euro / pers;
- Excursie Venetia - 60 euro/pers.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii. 

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 180 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (355 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (620 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Paris
Transport Autocar Paris - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 13 ZILE FRANTA - ELVETIA - NORDUL ITALIEI, Toate locatiile, Germania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta