Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu -Nadlac. Cazare Hotel in zona Budapesta /Gyor.

Ziua 2
Mic dejun. Traversam Austria. Sosire Nurnberg Germania. Vom efectua o plimbare pietonala in centrul istoric in care vom avea ocazia sa vedem Fantana Frumoasa (Schoner Brunnen,  a fost construita in secolul al XIV-lea, fiind situata in piata centrala din Nurnberg.) si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche (vedere exterioara). Cazare Hotel in zona Nurnberg.

Ziua 3
Mic dejun.Plecare catre Paris cu oprire in orasul Metz . In secolul al VI-lea acesta a fost resedinta regilor merovingieni, mai tarziu devenind un oras imperial liber. Deplasare spre Reims, unde vizitam Catedrala gotica (sec.XIII), loc de incoronare a numerosi monarhi francezi de-a lungul vremii.Cazare Hotel in zona Paris.

Ziua 4
Mic dejun. Plecare de la hotel ora 9.00 .Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine,  Domul Invalizilor. Oprire in Cartierul Montmartre la Basilica Sacre Coeur si Place du Tertre - Piata Pictorilor faimoasa in randul artistilor, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali . Optional - Croaziera pe Sena si Tur Paris by night + Turn Montparnasse - 50 euro/ pers (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift : urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, vedere nocturna Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare Hotel in zona Paris.     

Ziua 5
Mic dejun. Timp liber in Paris. Deplasare cu metroul. Putem vizita Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel.Timp liber- shopping.  Cazare Hotel in zona Paris.     

Ziua 6
Mic dejun. Incepem ziua prin vizitarea castelului Chambord, cel mai mare de pe Valea Loirei (440 camere, 86 de scari si 365 de seminee). Castelul a fost construit la initiativa lui Francisc I in 25 ani (1518-1543) de peste 2000 lucratori. Aici exista o faimoasa scara in spirala dubla (2 persoane care urca si coboara nu se pot vedea si se pot intalni la cele doua capete). Chambord a fost decorul unor receptii fastuoase si a numeroase partide de vanatoare. A fost destinat sederilor de scurta durata ale curtii regale. In acest castel, Moliere a creat unele dintre comediile sale: Monsieur de Pourcelagnac si Burghezul gentilom. Dupa vizita, continuam spre Blois.Fara un ego supradimensionat si cu o dragoste reala fata de arta si frumos, Louis al XII-lea sustine material constructia Blois, unul dintre cele mai frumoase castele ale Frantei. Cazare Hotel in zona Annecy/ Annemasse.

Ziua 7
Mic dejun. Timp liber in Chambery sau excursie optionala la Chamonix din Alpii Francezi (30 euro / pers, nu include urcare telecabina). In cazul in care vremea ne va permite vom urca cu cea mai moderna telecabina din Europa, catre statia Aiguille du Midi (3.842m) de pe Mont Blanc (Atentie ! pentru turistii care vor urca cu telecabina, imbracamintea trebuie sa fie una de iarna, adecvata altitudinii). Vom avea parte de peisaje de vis in care putem admira, in departare, printre norii albi care plutesc pe cer, piscuri si mai inalte: Dome du Gouter (4304 m), Refuge Vallot (4362 m), Maudit (4365 m), Mont Blanc du Tacul (4248 m) si bineinteles semetul, Mont Blanc (4810 m). Plecam catre Geneva unde ne vom bucura de un tur pietonal si vom admira: Catedrala St Pierre, Primaria, Jet d eau marea fantana arteziana - simbol al Genevei si sediul O.N.U, Maison Tavel. Cazare Hotel in zona Bellegarde.

Ziua 8
Dupa servirea micului dejun, plecare spre Tasch pentru a intra in cea mai exclusivista statiune turistica a Elvetiei- ZERMATT. Intrare in statiune cu naveta feroviara. Odata ajunsi aici putem optional timp liber ZERMATT sau urcare cu tren la 3100 m (aprox 115 franci elvetieni/ pers) varful Gornergrat, cu trenul cu cremalieara.Parasim Zermatt pentru a ne indrepta spre Italia, prin pasul Simplon la 2005 m altitudine, admirand una dintre cele mai frumoase panorame alpine. Scurta oprire in Stresa - perla Lacului Maggiore. Cazare Hotel in zona Genova/ Savona.

Ziua 9
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau Excursie optionala Coasta de Azur (tarif 40 euro/ pers) in care vom petrece o frumoasa zi in principatul Monaco - Nice- San Remo. In Monaco se viziteaza Palatul Princiar, vom avea ocazia sa vedem Portul si faimosul Casino dupa care ne vom indrepta catre Nice - bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. Retur catre Savona cu trecere prin San Remo renumita statiune. Cazare Hotel in zona Genova/ Savona.

Ziua 10
Mic dejun. Plecare catre Milano tur pietonal - castel Sforzesco, Domul, Galeriile Vittorio Emanuelle. Timp liber pentru shopping. Incheiem ziua cu vizita in Padova la Basilica Sf Anton ,cel mai venerat sfant al italienilor, ce a avut cea mai rapida sanctificarea a bisericii catolice. Sosire Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 11
Mic dejun. Plecam spre Postojna (Slovenia) pentru a vizita cea mai mare pestera a Europei, aflata pe lista Unesco,impresioanta prin galeriile sale. Ne indreptam spre Budapesta pe langa lacul Balaton, cel mai mare lac termal al Europei. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva (include: vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro/ pers). Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 12
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.       


Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international
- 11 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional)
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include:
- asigurari (storno, medicala)
- intrarile la obiectivele turistice (muzee, Pestera Postojna, Domul etc) si serviciile de ghizi locali
- excursiile optionale (minim 25 persoane participante): Croaziera pe Dunare BUDAPEST BY NIGHT cu cina - 40 euro / pers
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptive
- orice alt serviciu care nu este mentionat

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii 
Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single 155 euro / pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (285 euro)
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (500 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului
Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Paris
Transport Autocar Paris - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 12 ZILE FRANTA - ELVETIA - PARIS - VALEA LOAREI, Toate locatiile, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta