Ziua 1
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la baza Dealului Patriarhiei pe ruta Bucuresti - Sibiu - Arad - Szeged - Budapesta.Seara vom participa, optional, la Croaziera pe Dunare Budapest by night cu cina festiva (include: plimbare cu vapor, ghid local vorbitor de limba romana, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro / pers).Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 2
Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 3
Mic dejun. Optional deplasare cu autocarul in Trochetto, de unde ne imbarcam contra cost (se incaseaza la agentie , la inscriere 40 euro/ pers) in vaporas privat. Sosim in Piata San Marco, km 0 al Venetiei. Admiram Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Turnul cu ceas, Clopotnita San Marco, Muzeul Correr. Podurile din Venetia: Podul Rialto, care este pod peste Grand Canal; Puntea Suspinelor ; Ponte degli Scalzi - acest pod face legatura dintre Piazzale Roma si gara Santa Lucia. Turistii care doresc, pot merge spre Panteonul Venetiei, splendida Basilica San Giovanni e Paolo, apoi contra cost (biletele pentru vaporasul de Murano dus-intors nu sunt incluse in pret), de la Fondamente Nove, imbarcare pentru insula Murano, faimoasa pentru arta prelucrarii sticlei, aici obtinandu-se de sute de ani cel mai renumit cristal din lume. Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 4
Mic dejun. Ne deplasam catre Milano, capitala Lombardiei si totodata capitala modei unde vom admira Domul - cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vitorio Emanuel - cea mai veche galerie comerciala si Opera Scala - unul din cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Cazare Hotel in zona Trieste.

Ziua 5
Mic dejun. Ne indreptam catre Slovenia unde vizitam Pestera Postojna - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare catre Belgrad. Cazare Hotel in zona Belgrad.

Ziua 6
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.Transbordare:
Targoviste - Bucuresti - retur = 20  euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 15 euro / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
Pitesti - Rm Valcea = 10 euro / pers ( Pitesti - Petrom Podul Viilor)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

Pretul include:
- transport cu autocar clasificat pentru transport persoane international;
- ghid de turism atestat;
- 5 nopti de cazare cu mic dejun Hotel 3*.

Pretul nu include:
- asigurari (storno, medicala);
- intrarile la obiectivele turistice (muzee, Pestera Postojna, Domul etc) si serviciile de ghizi locali; excursiile optionale (minim 25 persoane participante): Croaziera pe Dunare BUDAPEST BY NIGHT cu cina - 40 euro / pers; - Transport vaporase Tronchetto 40 euro/ pers- ghid local Milano - 10 euro/pers /;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Tarife copii:
Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (120 euro) beneficiaza de loc in autocar
Copii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (205 euro) beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Avans: minim 100 euro/ pers in termen de 7 zile de la efectuarea rezervarii, iar diferenta se achita cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
Supliment single: 95 euro / pers.
Grup minim: 25 persoane.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

Observatii:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Padova
Transport Autocar Padova - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 6 ZILE ITALIA - VENETIA - MILANO - SLOVENIA PESTERA POSTOJNA, Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta