Ziua 1
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la baza Dealului Patriarhiei pe ruta Bucuresti - Sibiu - Arad - Szeged - Budapesta.Seara vom participa, optional, la Croaziera pe Dunare Budapest by night cu cina festiva (include: plimbare cu vapor, ghid local vorbitor de limba romana, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro / pers).Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 2
Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 3
Dupa micul dejun deplasare catre Florenta. Tur pietonal in care admiram Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Cazare Hotel in zona Roma.

Ziua 4
Mic dejun. Vizita Roma . Deplasare cu mijloacele de transport in comun . Tur pietonal : Pantheon, Fontana di Trevi, Piazza Barberini, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Arco Di Tito, Collosseum, etc. Cazare Hotel in zona Roma.

Ziua 5
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Vizita la Vatican - cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fasciantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro - cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera Pieta de Michelangelo. Timp liber pentru shopping. Cazare Hotel in zona Roma.

Ziua 6
Mic dejun. Deplasare catre Padova unde vom face o scurta oprire la Basilica di sant Antonio, pentru a vedea o capodopera a lui Titian, frescele care ilustreaza viata Sfantului Anton. Cazare Hotel in zona Trieste.

Ziua 7
Mic dejun. Ne indreptam catre Slovenia unde vizitam Pestera Postojna - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare catre Belgrad. Cazare Hotel in zona Belgrad.

Ziua 8
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.


Petrece-ti vacanta intr-un cadru de vis . Bella Italia si majestoasa Slovenia ne incanta cu peisaje de vis, cultura si istorie .

Pretul include:
- transport cu autocar clasificat pentru transport persoane international;
- ghid de turism atestat;
- 7 nopti de cazare cu mic dejun Hotel 3*.

Pretul nu include:
- asigurari (storno, medicala);
- intrarile la obiectivele turistice (muzee, Pestera Postojna, Vatican etc) si serviciile de ghizi locali;
- excursiile optionale (minim 25 persoane participante): Croaziera pe Dunare BUDAPEST BY NIGHT cu cina - 40 euro / pers; - biletele de transport public in Florenta, Roma - aproximativ 15 euro/pers.
- OBLIGATOIU ghid local Roma - 20 euro/pers;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Tarife copii:
Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (175 euro) beneficiaza de loc in autocar
Copii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (305 euro) beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Avans: minim 100 euro/ pers in termen de 7 zile de la efectuarea rezervarii, iar diferenta se achita cu 15 zile inainte de plecare.  Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
Supliment single: 125 euro / pers.
Grup minim: 25 persoane.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

Observatii:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Roma
Transport Autocar Roma - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 8 ZILE ITALIA - ROMA - VATICAN - SLOVENIA PESTERA POSTOJNA, Toate locatiile, Vatican

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta